Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 1:0 над Пирин. 

"Имахме добра динамика, добър ритъм, добро темпо, но трябваше завършващият удар да е по-добър.

С оглед, че в първите две домакинства отборите нямаха голова ситуация, мисля, че Левски вече има сериозно преимущество на собствен терен. Въпреки това, трябва да превключваме по-бързо от фаза атака във фаза защита и обратното. Преди допускахме повече голове. Сега израстнахме в този аспект. Отборите на Пирин и Спартак Варна обаче не трябва да са фактор за подобряването ни.

Левски победи Пирин с 1:0 в мач от efbet Лига

Левски се потруди доста за победа над Пирин

Роналдо вкара единствения гол

Първо ние трябва да подобрим играта си в защита. Пресата, завършващите подавания, те са много важни. Видяхме нивото на Хамрун. Доста опасен отбор. Взехме преимущество, надявам се сега да се представим на добро ниво. Надявам се футболистите да осъзнават важността на мача и тази победа с 1:0 да не ги заблуждава.

Мисля изцяло за мача в четвъртък. Дори отборите да си отложат мачове, това не е страшно, защото сезонът свършва много рано. Когато ние говорихме за това отлагане на мачове, никой не ни обърна внимание. Евротурнирите са важни за отборите и те трябва да получат преференции. Няма значение, този мач така или иначе ще се играе. Ако елиминираме Хамрун, това ще бъде много важна крачка за нас.

Тези мачове пак ще ги играем през 3 дни, а не през 3 месеца. Искам да сме концентрирани в представянето си в Европа, защото представянето на българските отбори в Европа носи пари на всички", заяви Стоилов.