Председателят на НКП Степан Хиндлиян говори след срещата с изпълнителния директор на Левски Павел Колев. 

"Как може да съм доволен? Доволни са други хора, най-вероятно. Естествено е аз и всички привърженици на Левски да не сме доволни. 

Да си левскар не е лесна работа. Това го знам от адски много години. Не мислим в посока за фалит. Колкото и да ми се иска, не разполагам с инструментите, с които мога да успокоя феновете. Ние можем да бъдем максимално активни и единни, за да защитаваме клуба си до колкото можем. 

Не мога да кажа дали Левски ще излезе срещу ЦСКА, според мен това са спекулации. Ние сме показали, че когато сме опрени до стената, можем да сътворим нещо, което никой не очаква от нас.

Практиката показва, че пари трудно се събират. Дори да се събират, първоначалната еуфория ще спадне, така че положението не е никак розово. Дори да се върнат собствениците, какво ще се случи с тях? Къде да се върнат? Един предишен собственик на акциите ги депозираше в касата на клуба, това помните ли го?

Моментът е труден, но не бих казал, че има обезкуражение. Левски е институция на 106 години, която е минала през изключително тежки периоди. В момента е поредният такъв, но все пак смятам, че ще се намерят варианти. Да, ще бъде изключително трудно, до голяма степен нещата зависят от привържениците в посока единомислие и обединение в името на висшата ценност, а не дребнотения и фокусиране в отделни персони и незначителни неща.

Не мога да ви кажа, аз имах възможност десетки пъти да заявя, че не съм в главата на Васил Божков и не знам какви са му плановете за клуба. Вариантите са много, но те са хипотетични и са в сферата на вероятностите", заяви Хиндлиян.

Павел Колев: Към днешна дата хоризонтът на Левски е доста къс, не знам дали ще изкараме сезона

Павел Колев: Към днешна дата хоризонтът на Левски е доста къс, не знам дали ще изкараме сезона

"Бъдещето не изглежда розово"