Феновете на Левски продължават с нетърпение да очакват голямата новина - идването на нов собственик. Публиката очаква с трепет да научи името на англичанина с бизнес в Ню Йорк. 

Ако всичко казано от Наско Сираков на рождения ден на клуба се случи, то треньор ще бъде Станимир Стоилов. Мъри вече е готов с дългогодишна стратегия за развитието на любимия си отбор, пише "Тема спорт". Той имаше подобен план и при първия си престой на "Герена" - от 2004 до лятото на 2008 година. Тогава бе обявен "План 2007". Той беше преизпълнен - бяха спечелени титлите през 2006 и 2007 г., Купата и Суперкупата през 2005 и 2007 г. В същото време отборът игра четвъртфинал за Купата на УЕФА и се класира в груповата фаза на Шампионската лига.

Наско Сираков вече е провел разговор със Станимир Стоилов за Левски, условията на Мъри винаги са били две

Наско Сираков вече е провел разговор със Станимир Стоилов за Левски, условията на Мъри винаги са били две

Вижте подробности

Известно е, че Стоилов не обича работата на парче. Това бе и основната причина Мъри да не се завърне на "Герена", въпреки че бе канен многократно през годините. Той отклоняваше предложенията поради липса на сериозен проект, който да изведе "сините" на друго ниво. С обещаните инвестиции в стадиона и базата сега нещата изглеждат различни. ТОПСПОРТ вече писа, че това винаги е било едно от условията на Мъри, за да се върне в Левски. Както и да работи отново със Сираков. 

Затова и Стоилов вече разработва дългосрочни планове. Той вече е наясно и на кои от сегашните играчи ще разчита и през следващия сезон. 

Очакванията са, ако има смяна на собствеността в Левски, то това да стане през следващата седмица.

Искат 300 хил. евро от Левски за панамец

Искат 300 хил. евро от Левски за панамец

Хосе Кордоба ще е сред първите нови попълнения на "сините" след официализирането на новия собственик