Полузащитникът Виктор Тейстер-Витиньо е поредният футболист, който е доведен на "Герена" от Джери Перейра. Бившият бразилски бранител, който изгради име у нас и като играч, в последните трансферни прозорци работи много често с Левски.

Перейра подписа контракт с полузащитника през април тази година. Едва няколко месеца по-късно Витиньо е на часове от преминаване на стадиона "Георги Аспарухов".

За трансфера на полузащитника помага и мениджърът Робсон Роча. Той също е познато лице на "Герена". Причината е, че се грижеше за интересите на продадения през зимата в японския Гамба (Осака) Уелтън. Вчера Роча, заедно с Витиньо публикуваха снимки от летището в Сао Пауло в социалните мрежи и написаха "На път към България". Полетът им бе през Истанбул.

Джери Перейра стартира близко сътрудничество с Левски с акостирането на Станимир Стоилов. Именно той имаше роля в трансферите на сънародниците си Уелтън и Цунами, а след това на Роналдо, Рикардиньо и Дарлан. В началото на годината той помогна за идването на "Георги Аспарухов" на Фабио Лима и Евертон, а през май и на Майкон.

Левски уреди още едно ново попълнение

Левски уреди още едно ново попълнение

Ето подробности