Станимир Стоилов може изненадващо да се окаже в елита на Русия. Опитният специалист е считан за нов треньор на Левски, ако сделката с потенциалния бъдещ собственик стане факт и амбициите на двете страни се препокрият.

Ръководството на Левски има план "Б" при провал на преговорите с Диксън

Ръководството на Левски има план "Б" при провал на преговорите с Диксън

Следващите 20-30 дни са решаващи за клуба

И докато бившият селекционер на България и Казахстан стяга селекция на "сините", в Русия Стоилов бе свързан с новака Нижни Новгород.

Според "Мач ТВ", цитирани от вестник "Труд", спечелилият промоция клуб ще избира между българина и Александър Кержаков. Към момента руснакът е с едни гърди напред, тъй като има опит в местния футбол, където води Том, завършил 18-и във второто ниво. Крайното решение на клуба ще стане ясно най-късно на 5 юни.

Медията пък припомня, че Стоилов е бил свързван още с московските грандове Локомотив и Динамо, а през годините е направил фурор с Астана, пробил с тима до груповата фаза на Шампионска лига. Лично мениджърът Мирчо Димитров представлява родния специалист предвид сериозното име, което е изградил в Русия от години насам.

Ако иска Левски, Диксън трябва да внесе 4 милиона евро до сряда?

Ако иска Левски, Диксън трябва да внесе 4 милиона евро до сряда?

Има ли токова пари?

Стоилов все още не е коментирал публично темата Левски, но близки до клуба подчертават, че той ще се завърне на стадион "Георги Аспарухов", ако се увери в проекта на спрягания за нов собственик Джоузеф Диксън.