Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович категорично заяви, че никога няма да избяга от отговорност, ако нещата в отбора не се получават, както феновете и ръководството очакват.

Той за пореден път каза, че е поел "сините" в хода на сезона и не е правил нито селекцията на тима, нито е провел самата подготовка.

От Левски пак се сетиха за Делио Роси...

От Левски пак се сетиха за Делио Роси...

"Такива не мога да ги понасям"

"Никога няма да търся алиби, ако нещата не вървят. Взех отбора в хода на първенството. Не съм правил подготовката и селекцията. Опитах с много разговори да разбера къде е бил проблемът и как се е работило преди това при Делио Роси. Започнах да работя от първия ден, без компромиси. 

Трябва да поправим някои неща, за да сме съвсем близо до Лудогорец и ЦСКА. Опитвам да съм честен и искрен в работата си и да прехвърля това и в работата на играчите. Те трябва да разберат, че Левски е нещо повече и загубата тук не е със същата тежест, като другаде. Трябва винаги да са на максимумът от възможностите си. Играхме в Пловдив и не бяхме на 100% и видяхте какво се случи.

Емил Ангелов пред ТОПСПОРТ: Нещата в Левски постепенно си идват на мястото

Бабангида пред ТОПСПОРТ: Иван Горанов е най-сърцатият играч на Левски, нещата в клуба постепенно си идват на мястото

"Бъдещият спортен-директор трябва да бъде българин, вариантът с чужденец е глупост"

Разбирам феновете, но и те трябва да разбират ситуацията. Предстоят два-три мача, в които ще се види каква е нашата реалност. В първия двубой срещу ЦСКА вече видяхме, сега предстои втори такъв срещу Лудогорец. Предстои ни период от 14 дни - за първенство и за Купата, това ще бъде нов отговор за това къде сме.

Виждаме, че на всеки мач идват все повече фенове. Това ни харесва. Когато резултатите са добри, привържениците ни дават допълнителна енергия. Финалът за Купата е тъжната страна на футбола. Гледал съм този сблъсък и знам, че е тежко да загубиш мач, в който си бил изразително по-добър. Футболът понякога е странен спорт. В баскетбола или хандбала не може да има случайности, но тук може да се стигне до един случаен гол или автогол", коментира Стоянович в интервю за "Дарик" радио.

Станислав Костов: Левски е много силен, дано вкарам на Лудогорец на празна врата

Станислав Костов: Левски е много силен, дано вкарам на Лудогорец на празна врата

"Длъжни сме да се борим"