Славиша Стоянович говори подробно след равенството с УФА 1:1 в първата контрола на "сините" в Кипър. Треньорът на Левски коментира и рокадите в управлението на клуба, по-конкретно идването на Павел Колев.

Ето какво заяви Стоянович:

"Не съм се чул с Павел Колев. Аз съм доволен, че той е в клуба, професионалист от такъв калибър. Той е човек, който със сигурност може да помогне. Имахме преди няколко контакта с него, говорили сме с него за вижданията си за футбола. Щастлив съм, че дойде в клуба, чакам да се чуем и да направим план как да вървим напред", заяви Стоянович.

"Като цяло съм доволен от представянето днес. Имахме някои добри моменти, но имаше и лоши такива. Нещо по средата е. Мачът не беше лек, напротив, беше много твърд и агресивен. Не знаехме как да отговорим на агресивната игра на руския тим. Последните 10 дни се трудихме много и беше добре дошло да изиграем мач. Тежко е сега да говоря за играчите на проби, те изиграха само по 45 минути. Играха това, което могат и което сме тренирали. Н'Кололо дойде малко неподготвен, не е напълно готов и това се вижда. Има някои добри моменти в играта си. Йодегаард изигра много професионално 45-те минути, които беше на терена, но ще видим занапред какво ще се случи. Мисля, че Йодегаард ще остане още един мач, докато за Н'Кололо не знам как точно стои договорката", заяви още Стоянович.

"Николай Михайлов свали доста килограми, работи професионално. Всички в клуба сме доволни от прогреса му. В днешния мач беше много добър, вървим крачка по крачка с него. Но има още доста да се работи, има още доста килограми да се свалят, но вече е в правилната насока. С Кирил Вангелов сме говорили доста за двата дни, през които е тук. Ще говорим и още, днес след мача ще направим един малък анализ какво се е направило и какво не. И ще направим още един анализ на коя позиция задължително ни трябват играчи", завърши треньорът на Левски.

Левски и УФА завършиха при равенство 1:1

Левски тръгна с равен в контролите, каращ проби събра погледите с майсторски гол срещу УФА!

Жордан Н'Кололо вкара от фаул