Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович говори в ефира на "Диема Спорт". Ето какво каза той:

"Разбрахме се за всичко. Левски бе коректен от първия до последния момент. Пожелавам на отбора много успех и късмет. Благодаря на господин Павел Колев за коректното отношение и за това, че се разбрахме бързо. Искам да благодаря и на Спас Русев, че ме доведе в Левски. Съжалявам, че не завърших работата си до край тук, но такъв е футболът.

Снимка 400305

Източник: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI - Facebook

Запознах наследника си с моментното състояние на играчите. Дадох пълна информация за всеки един от тях. Какво ниво съм оставил, ще видим. Едно е сигурно за мен беше голяма чест да работя в голям клуб като Левски.

Мисля си обаче, че можех да дам още на отбора. Желая успех на клуба и великолепните му фенове. Искам да им благодаря за подкрепата. Не съм виждал толкова често така емоционална, силна и безрезервна любов. Сега ще се огледам. Вече съм свободен агент, не знам накъде е продължа. Моментът не е много подходящ, защото повечето отбори си имат наставници и са в момент на подготовка. Ще видим.

Дали Левски ще успее, зависи от много неща от привлечените, от философията на клуба, от ръководството. Важното е, че са привлечени добри българи и чужденци", каза Стоянович.

Славиша Стоянович: Не си свърших работата в Левски, Павел Колев може да промени клуба

Славиша Стоянович: Не си свърших работата в Левски, Павел Колев може да промени клуба

"Аз водих подготовката и бе добре да направя селекцията"