Феновете на Левски отново бяха на полюсни мнения за случващото се през последните седмици в клуба. "Тема Спорт" публикува част от написаното от привържениците в една от официалните страници на сините в социалните мрежи.

Mariyan Milanov: Продължавайте тези войни помежду си и тази цифра за събраните средства за НАП ми се струва, че няма да мръдне. Започваме да копаем дъното.

Златомир Митев: Можеше да са двойно даренията, ако не беше междулевскареката война в ръководството... Какво толкова делите, когато е важно само едно нещо - благото на ПФК Левски!

Александър Спасов: Това разединение в ръководството отказва повечето феновете да се включат в кампанията. Миналата година бяхме за пример как фенове и ръководство са едно, а сега е пълен цирк! Ако така продължи, скоро Мъри Стоилов ще си тръгне. Благодарение на него все още има ентусиазъм сред привържениците.

Boris Makendzhiev: Още само 50 пъти по толкова и ще стане... Не вярвате ли на ръководителя, свалял си гащите пред публиката на Левски?

Росен Коцев: Докато не излязат да кажат цялата истина, нещата няма да се подобрят, а даже ще приключат, за съжаление след чудесата, които сътворихме всички сини сърца!!!

Nikolay Todorov: Наско още ли не се е извинил за лъжите си?

Martin Stoyanov Marinov: Престанете да създавате лагери, защото Сираков и Стоилов са силни характери и дори да са в моментни пререкания, могат да ги преодолеят, обаче ако ние запалянковците се делим, ще потопим кораба!!!

Николай Георгиев: Какво става в този клуб? Кой крив, кой прав?

Vlado Hadjiev: Напрежението в клуба оказва влияние на футболистите!

Aleksandur Mintov: Всеки мач пълен стадион и нещата ще се оправят. Левски е Beчен.

Ivan Ivanov: Пълна подкрепа за Сираков и отбора.

Георги Сталев: Да вземат някои хора да си преглътнат егото в името на Левски, отново да са в синхрон, защото така само разединявате феновете. Дано четете това!