Нападателят на Левски - Серджиу Буш призна, че загубата във финала за Купата на България срещу Славия, е най-голямото разочарование в професионалната му кариера до този момент.

Румънецът не губи надежда, че "сините" ще се преборят за място в турнира Лига Европа. Целите на стрелеца обаче не спират до тук. Той се надява, че през новия сезон Левски ще спечели шампионската титла на България.

Левски с нов вратар срещу Верея

Левски с нов вратар срещу Верея

Вижте групата на "сините"

"Лично за мен това бе едно от най-големите разочарования в моята кариера. Но ние трябва да продължим напред и да бъдем уверени, че ще успеем да се класираме за квалификационните кръгове на Лига Европа. А следващия сезон се надявам да станем шампиони".

"Не знам какво стана във финала. Никой не разбра. Мога да опиша състоянието ни така: Все едно бяхме в лош сън. Опитвахме, но не можехме а се събудим. Грозната истина е, че загубихме купата. Трябва да забравим този момент и да мислим за това, което ни предстои."

"Съжалявам, че не направихме равенство срещу ЦСКА, защото тогава двубоят срещу Верея нямаше да бъде от такова значение, но все пак направихме голяма крачка към постигането на целта си", каза още румънецът пред колегите от "Диема".

Делио Роси настоява за трима нови в Левски

Делио Роси иска поне трима нови в Левски през лятото

Италианецът настоява за вратар, флангови бранител и плеймейкър