Станимир Стоилов привлече в Левски три нови попълнения веднага след завръщането си. На "Герена" за няколко дни акостираха Димитър Костадинов и Хосе Кордоба. Днес е чакан и Драган Михайлович. Предложение получи Мартин Райнов, което отказа. Имаше разговори и за нападателя Жуниньо от Арда.

За разлика от предшествениците си, които често взимаха футболисти просто, за да има, Стоилов подсили състава си с мисъл за бъдещето и развитието на отбора. Футболистите, които дойдоха не бяха взети просто, за да има. Такова нещо, каквото виждахме през последната година с шестима централни нападатели, трима вратари или четирима крайни защитници, при Мъри е изключено.

Прави впечатление, че общото между всички желани от специалиста футболисти е универсалността. И тримата, които Левски взе, могат да бъдат ползвани на няколко поста. 

Димитър Костадинов ще бъде ползван като офанзивен халф. Проектонационалът обаче може да играе и отдясно на атаката. По време на контролата със Спортист (Своге) младокът и Георги Миланов на няколко пъти смениха позициите си на терена. Панамският защитник Кордоба ще бъде ползван основно в отбрана - централен защитник или ляв бек. Той може да действа с успех и като дефанзивен халф. Стоилов взе въпросните двама играчи с мисъл за бъдещето. Идеята му е да развие качествата им, след което Левски да ги продаде и да излезе на печалба от тях. 

Драган Михайлович е добре познат на всички. Швейцарецът игра през пролетта на "Герена" и бе ползван на цели три позиции - десен бек, дясно крило и вътрешен халф. При Стоилов ще бъде използван основно отдясно на отбраната, но при нужда би могъл да играе, където е необходимо. Михайлович е ценен и с опита си. Именно това сподели и Мъри при представянето си. Освен млади талантливи футболисти, ще привлече и няколко по-опитнити. За да може малките да растат покрай тях. 

Левски отсега ще започне да мисли за зимната си селекция. Със сигурност на "Герена" ще продължат линията, която поеха в първите дни на септември. Ще се търсят универсални футболисти с мисъл за бъдещето.

Край на сагата между Левски и Драган Михайлович

Край на сагата между Левски и Драган Михайлович

Защитникът пристига на "Герена"