Новият селекционер на Северна Македония Благоя Милевски трябваше да обяснява за новото попълнение на Левски Гьоко Зайков. Причината е, че му прати повиквателна за предстоящите квалификации с Армения, Исландия и Румъния. Както е известно, защитникът няма мачове от доста време насам, а това не успя да се случи и на "Герена", пише "Мач Телеграф".

"Сините" не можаха да го картотекират за двубоя с Ботев Пд, а това няма да се случи и за предстоящото домакинство на Берое. Зайков няма паспорт от ЕС и ще трябва да мине през по-продължителна процедура за изваждането на работна виза.

Вариант ли е Абел Анисе за Левски?

Вариант ли е Абел Анисе за Левски?

Трансфер е много малко вероятен

"Знам, че той няма мачове на клубно ниво, но за тези квалификации ми трябват футболисти, които имат опит на национално. Вярно е, че бях обещал на първата си пресконференция, че ще залагам на хора, които играят редовно в клубовете си. Ситуацията обаче се промени, след като няколко играчи се отказаха от националния отбор. Говорих със Зайков. Той ме увери, че е направил сериозна подготовка с Шарльороа, който напусна заради Левски, а там не играе по други причини", обясни Милевски пред медиите.

Така "сините" ще имат двама мъжки национали в редиците си, след като повиквателна от Ясен Петров получи Николай Михайлов.