Развръзката около Петър Хубчев и Левски най-после е факт. Бившият национален селекционер в крайна сметка сложи подпис под споразумението със "сините", което ще помогне на клуба да спаси лиценза, както и самото си съществуване, твърди "Мач Телеграф".

Както е известно, треньорът осъди клуба за доста сериозна сума, която в момента не е по силите на ръководството. Двете страни дълго време не можеха да намерят общ език, но в крайна сметка това се случи. Най-вече с помощта на Palms Bet. Спонсорът на Левски гарантира на Хубчев, че ще си получава редовно плащанията. Макар и това са се отрази на парите, които са залегнали в бюджета, който е планиран на "Герена" за следващата година. "Сините" смятаха, че този въпрос е решен още преди две седмици, но изникнаха дребни търкания, които за пореден път изправиха гранда на тръни.

Новият в Левски се похвали със завидни кадри от Дубай

Новият в Левски се похвали със завидни кадри от Дубай

Той сподели стори в социалната мрежа Инстаграм от прочутите танцуващи фонтани

В крайна сметка обаче от Левски успяха да стигна до щастлив край, който ще им помогне да се съсредоточат върху доизграждането на първия отбор. Както е известно, Станимир Стоилов си е поставил доста висока цел - спечелване поне на Купата на България и виза за участие в турнирите на континента.

След Хубчев на "Герена" трябва да оформят споразумение и друг кадър, който може да им създаде сериозни главоболия. Става въпрос за Симеон Славчев. Халфът, отпадна от сметките на Станимир Стоилов, който бе категоричен, че няма да разчита на него. Бившият национал обаче отказа да направи жест към Левски и да разтрогне срещу 3 заплати, както подобават законите. Той също изяви сериозни финансови претенции, които трудно ще се изпълнят. Новият председател на УС Даниел Боримиров го привика на разговор, който уж бе завърши щастливо за Левски, но в последствие Славчев промени решението си.

Сега двете страни са провери нова серия от разговори. На "Герена" смятат, че Славчев все пак е размислил и няма да прави пречки пред отбора, който се бори все още за оцеляването си. Макар и мнозина да смятат, че ситуацията в момента е цветя и рози, след като бе подписан нов и доста по-добър договор с Palms Bet.

На този етап обаче от Левски не могат да убедят други играчи, които са набелязани у нас за зимната си селекция, че ситуацията в клуба наистина се подобрява и си заслужава за носиш "синята" фланелка. Шефовете са получили откази от няколко души, които биха засилили конкуренцията в първия тим.

Дисциплинарната комисия наказа Славия и Левски

Дисциплинарната комисия наказа Славия и Левски

Научете повече за потърпевшите