Мартин Райнов отказа да поднови договора си с Левски и вече не е част от клуба. За година и половина той изигра 54 мача със синята фланелка, в които отбеляза 1 гол.

Снимка 469465

Източник: LAP.bg

"Искам да благодаря на Левски за тази година и половина, в която бях в клуба. За мен това беше добър период и съм щастлив от факта, че играх със синята фланелка. На 28 години съм и прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина, след като съм свободен агент. Нямах проблеми с никого в клуба. Това е категорично. Благодаря на всички, които работят в Левски.

Сега е труден момент за всички в Левски. Хората правят всичко възможно нещата да се стабилизират. Имах разговор с г-н Сираков. В рамките на 2-3 минути той ми предложи договор за две години. Отговорих му, че искам да опитам в чужбина. Той ми каза "ОК, няма проблем. Пожелавам ти късмет". Стиснахме си ръцете и това беше.

Райнов отхвърли офертата на Левски, раздялата е факт

Райнов отхвърли офертата на Левски, раздялата е факт

"Вратите ни за него са винаги отворени"

Имаше запитвания от чужбина, но ги отказах и не бързам. В момента изчаквам най-добрата оферта за мен. В Берое няма да се върна. Това е категорично. Поддържам форма самостоятелно, тренирам два пъти на ден. Нито един футболист в Левски не е коментирал финансовите проблеми в клуба. Когато те настъпиха, нито един футболист не е отишъл на стадиона и да говори за пари.

Снимка 485726

Източник: LAP.bg

Всеки един от нас гледаше да си върши работата професионално. Играхме мачовете на 100%. Не постигнахме добри резултати, но всички момчета заслужават уважение за положените усилия. Смятам, че нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година", каза Райнов пред БНР.