Ръководството на Левски обяви подписването на нов договор. Става въпрос за партньорство с компания, свързана с управлението на спортната форма при играчите.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА "СИНИТЕ":

"ПФК Левски" подписа договор с компанията "Барин Спортс". Изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков и изпълнителният директор на компанията Владимир Грозданов сложиха подписи под контракта, който е за срок от четири години.

Левски си хареса още един от Етър

Левски си хареса още един от Етър

"Сините" ще следят изявите на Ромееш Ивей до зимата

"Барин Спортс" е основана през 2015 година с цел да подпомага спортни клубове и треньори да вземат възможно най-информираните решения в реално време. Компанията предоставя услуги свързани с управление на спортната форма, медицински и функционални изследвания от ново поколение, персонализирани програми за развитие и възстановяване, както и видео анализ.

Системата "Барин Спортс ПРО 3", която ще бъде на разположение на клуба, проследява физическото състояние на играчите и изпълнението на тактическите указания чрез визуализация на повече от 50 показателя изцяло в реално време. Уникалните тактически инструменти в системата дават възможности за анализ на връзките между функционалното състояние на играчите, работата, която извършват и доколко тази работа е полезна за представянето на отбора.

Понастоящем 5 отбора от Първа лига и 3 академии в България ползват услугите на "Барин Спортс", като първият клиент на компанията е от 2017 година.