От столичния гранд Левски напомниха на притежателите на абонаментни карти за домакинските двубои на "сините", че могат да посетят срещата с ФК ЦСКА 1948 без да се нуждаят от билет. За феновете, които нямат карти, са пуснати билети в свободна продажба с цени от 10 до 100 лева.

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

"Уважаеми привърженици,

Напомняме Ви, че притежателите на абонаментни карти, които желаят да подкрепят любимия отбор в двубоя от 6-ия кръг на Първа лига срещу "ЦСКА 1948" в събота, 19 септември от 21:00 часа, ще бъдат допускани на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на "ПФК Левски" призовава всички привърженици за спазване на физическа дистанция най-малко през 1 седалка или един метър и половина отстояние един от друг!

Билетите за срещата с "ЦСКА 1948" са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и в мрежата на Eventim до изчерпване на количествата. Билети се продават и онлайн ТУК!

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица "Река Велека" (арката пред Сектор "А") на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв".

Борислав Цонев: Мачът с ФК ЦСКА 1948 не е дерби, ЦСКА победи заслужено вчера

Борислав Цонев: Мачът с ФК ЦСКА 1948 не е дерби, ЦСКА победи заслужено вчера

"За тях е нормално да го възприемат така. За нас е още един двубой на "Герена"