Все повече подробности около подготовката на Левски започват да се напасват. Както е известно, "сините" ще се съберат отново на 10 и 11 юни за тестове, а на 12-и Станислав Генчев ще ги изведе за първа тренировка. След това предстои лагер в Правец от 16-и до 29-юни. Станислав Генчев пък обяви, че ще има 5 контроли. Този път обаче тези мачове ще дойдат едва, след като "сините" направят достатъчно занимания за физическа подготовка, пише "Мач телеграф". Това означава, че ги чака здрава гонка.

Kакто е известно, през зимата Николай Костов заложи на съвсем друга схема за подготовка. Тогава Левски изигра 8 контроли, след като един от планираните мачове се провали.

Освен това първият от тези мачове беше още в началото на лагера на Анталия. Мнозина специалисти смятаха, че това не е удачен начин за подготовка на роден тим и твърдяха, че именно на това се дължаха спадовете, които показаха "сините" през пролетта в някои мачове - силно първо и слабо второ полувреме. Дори самият Костов призна, че това е проблем.

Генчев с две идеи за възраждането на Левски

Генчев с две идеи за възраждането на Левски

Ще използва две схеми на игра