Младият вратар Пламен Андреев даде интервю пред Левски ТВ. Стражът, който беше капитан  на "сините" за Купата на България и едва на 17 години вдигна трофея, каза какви са целите пред отбора.

"Разбира се, че ми липсваше "синята" фланелка, но все пак се надявам да съм помогнал с каквото мога на националния отбор с каквото мога. Чувствам се прекрасно. Жив и здрав съм. Посрещам новия сезон с амбициите за титла и Купа.

Пламен Андреев: Благодаря ви! Левски е силен, когато е единен

Пламен Андреев: Благодаря ви! Левски е силен, когато е единен

17-годишният вратар изпрати много силен сезон

Условията в Самоков са прекрасни, стаите са хубави, храната е прекрасна, стадионът ние го оправяме и е в перфектно състояние. Чувството след последния съдийски сигнал на финала за Купата беше страхотно. Тогава падна цялото напрежение в отбора, но това нямаше как да се случи без феновете ни.

Спечелената Купа ме амбицира още повече. Целите са да се класираме в групите на Лигата на конференциите и да покажем, че Левски може да мачка отборите в Европа.

Нашите привърженици бяха невероятни, заради тях клубът го има и очаквам през следващия сезон да ни подкрепят още по-силно", каза Андреев пред клубната телевизия.