Треньорът на Левски Петър Хубчев говори след победата с 5:1 над Спартак (Варна) за Купата на България. 

"С оглед на това, което видях аз, този резултат отразява реално. При пет гола да кажа, че имам забележки, ще бъде малко нескромно. Няма да давам оценка на Мартин Петков за неговото представян. Щом е в отбора на тия години, значи сме видяли нещо в него. Надявам се да си хваща шансовете, както днес го направи. Младите имат много дълъг още, трябва малко да внимаваме с хвалбите.

Спираме да мислим за Купата на този етап, имаме други проблеми, мачът в събота например. Не искам да коментирам проблемите с феновете по никакъв начин.

Очаквам тежък двубой като всички наши мачове досега. За мен Ботев (Враца) е дисциплиниран отбор, играе мъжки, на ръба на феърплея, тежък мач за нас. Много сме малки да си избираме къде да играем и къде не - в първенството или за Купата. Трябва да се влагаме във всеки мач.

Не искам да минавам към персонални оценки. Мазурек и Нашименто не са играли заедно по други причини, офанзивни футболисти са.

Последното нещо, което чух е, че Костов има определена дата за операция. Дано тръгне към подобрение това момче, наистина преживя много неща. Може би съревнованието за голмайсторската титла го е провокирало да стиска зъби и да играе, но здравето трябва да е преди всичко", заяви Хубчев.