Нападателят на Левски Паулиньо отговори на въпроси на феновете на "сините". Бразилецът разказа пред PalmsBet, че се чувства страхотно в клуба и в България.

"Играят футбол от 5-годишен. Баща ми ме заведе в една непопулярна школа. Така започна всичко. Чувствам се много щастлив в Левски. Още от първия ден всички ми подадоха ръка. Чувствам се като у дома си", сподели Паулиньо.

"Напоследък виждам, че има позитивно развитие в българския футбол. Освен големите отбори, по-малките клубове също ми харесват и правят впечатление. Най-много съм научил от треньора си в Бразилия, който е треньор на националния отбор. Той е виновен за качването ми в мъжкия футбол. От него научих най-много в кариерата си". 

Паулиньо: Силата ми идва от Бог

Паулиньо: Силата ми идва от Бог

Бразилецът изигра силен мач срещу Монтана

"Много важно е да участвам в такъв мач като срещу ЦСКА. Наистина, всички мачове са важни, но атмосферата, която се създава, значението, което има за феновете и за нас на терена, го прави най-важният, най-добрият и най-чаканият за мен мач. Най-много харесвам мачовете с ЦСКА, в които вкарвам голове. Извън тях, мачът срещу Ботев, когато бях резерва, влязох, вкарах два гола и победихме с 3:2", добави крилото.

"Извън футбола се занимавам с бокс. Това ме кара да се чувствам добре на терена и извън него. Забавлявам се. Идолът ми във футбола е Роналдиньо. От дете гледам начина, по който играе и винаги съм му се възхищавал. Много харесвам България, още от първия ми ден се чувствам много добре тук. Дъщеря ми се роди тук. Настина, много харесвам вашата страна", завърши Паулиньо.

Левски се размина с Уесли Ната, бразилецът тръгна за Латвия

Левски се размина с Уесли Ната, бразилецът тръгна за Латвия

Халфът подписва с Рига