Звездата на Левски Паулиньо сподели, че вече е напълно готов за игра. Припомняме, че "синият" играч страдаше от неприятна контузия, извадила го за сравнително дълго време от терените. Техничарят допълни, че разликата между тима от изминалия сезон и този през настоящия, е в мотивацията.

"Вече се чувствам добре. Подобрявам се с тренировките. След последната контрола се чувствах вече и по-добре физически. Не знам дали съм готов за пълни 90 минути, но мисля, че се подобри състоянието ми и вече съм напълно готов за игра", заяви Паулиньо в интервю за колегите от "Дарик" радио.

Самба, Левски и малко футбол

Самба, Левски и малко футбол

Кратка ретроспекция на всички бразилци, обличали екипа на Левски

"Много е хубаво да има качество в твоя отбор, защото това вдига и твоето равнище. Ние трябва да помагаме на Левски да печели своите мачове. Не е важно дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и заедно на терена.

Голямата разлика от изминалия сезон е в мотивацията. Сега тренираме по-мотивирано. Мисленето на футболистите се промени. Интензивността на тренировките се промени също. Ние тренираме по-интензивно и играем по-интензивно.

Срещите с Лудогоец и ЦСКА са напред във времето. Ще мислим за тях, когато трябва. Така трябва да бъде, за да изпълним целите си. Имаме един и същ агент с Луна Виана, но лично не го познавам. Той е малко по-малък от мен и не сме се засичали. От видеото, което видях, ми направи впечатление, а и сега тук го затвърждава. Добър футболист с качества, но е важно да се адаптира бързо", добави той.

Националът Иван Горанов се върна в Левски

Националът Иван Горанов се върна в Левски

Капитанът подновни тренировки със "сините"