Легендите на Левски Георги Иванов - Гонзо, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Живко Миланов са част от специалния филм на "сините" за 110-годишнината на клуба.

Четиримата споделиха с няколко думи какво означава фланелката на вековния столичен гранд за тях.

Гонзо: "Фланелката на Левски е чест и отговорност за всеки един футболист, фланелката с №9 е давала на всеки един футболист силата и отговорността, защото е играл голям футболист с нея. Феновете на Левски винаги са почитали №9, така че тя е отговорност за всеки един футболист и аз не правя никаква разлика за това, което феновете са дали и това, което аз съм дал за тях."

Боримиров: "Чест, достойнство и любов."

Йовов: "Фланелката с №10 значи много отговорност за мен и обикновено се усеща на терена и на стадиона. Хората винаги очакват от този номер и от всички останали, разбира се, нещо по-креативно, нещо по-добро. Затова до ден днешен винаги съм изпитвал съмнения дали съм заслужавал да я нося, но се надявам занапред всеки, който я носи, да печели, да показва добри игри и да носи радост на публиката."

Миланов: "Фланелката с №3 е от голямо значение за мен, защото именно с нея аз направих първите си стъпки в професионалния футбол, остави дълбока следа в мен, защото изпълни една моя мечта - още от дете да играя с екипа на Левски и да стигна до капитанската лента".

Левски продава Краев в отбора на Роналдо

Левски продава Краев в отбора на Роналдо

Ето подробности