Левски подписа нов договор за спонсорство. Той е с компания от чужбина, за която ТОПСПОРТ вече писа. Първоначално двете страни не се бяха разбрали, но в крайна сметка "сините" са се съгласили на по-малка сума от исканата. Договорът е до края на годината. В касата на клуба ще влязат милион и половина евро за този период.

Ето какво съобщение се появи в сайта на Левски:

"ПФК Левски" подписа договор с нов рекламен партньор - BELFRY Group. Срокът на контракта е до края на 2021 година.

BELFRY Group е базирана в Австрия и предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти. Философията на компанията се базира на високоефективното изпълнение, основаващо се на дигитализирани процеси и на решения, които спестяват както разходи, така и ресурси в интерес на клиентите и на околната среда.

"ПФК Левски" благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България", коментира президентът на клуба Наско Сираков. "Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки", допълни той.

"BELFRY има дълга история в подкрепата си за спорта и културата в Централна и Източна Европа, компанията ни е решена да продължи да отстоява ценностите на спортсменството и екипната работа, които се представляват в най-висока степен от "Левски", заяви Атила Богнар, член на борда на директорите на BELFRY Group".

Тома Даске няма да съди Левски

Тома Даске няма да съди Левски

Информацията е на френски медии