Джавад Ел Джамили ще бъде ново попълнение на Левски, съобщиха от кипърския му тим Акритас Хлоракас.

Футболистът, който е роден в Барселона, но има марокански корени, изигра общо 28 мача зи Акритас, в които вкара 4 гола и направи 1 асистенция. Кипърците обаче си запазват 40% от всяка бъдеща продажба на Ел Джемили.

Специална клауза в договора на Джавад Ел Джемили

Специална клауза в договора на Джавад Ел Джемили

Акритас ще запази 20% от бъдещ негов трансфер

Ето какво написаха от кипърския клуб за раздялата с крилото:

"Акритас Хлоракас съобщава, че нашият играч Джавад Ел Джамили е продаден на Левски. Въпреки че сме тъжни да го видим как си отива, ние сме щастливи, че имахме възможността да го имаме в нашия отбор.

Джавад беше един от най-добрите млади играчи в Дивизия Б през сезон 2021/22 и се открои във важни мачове в Дивизия А.Участва в общо 28 мача, като вкара 4 гола и даде 1 асистенция с фланелката на Акритас.

Джавад Ел Джемили пътува към Левски

Джавад Ел Джемили пътува към Левски

Подписва утре

Джавад дойде в нашия отбор на 19 години, като преди това не бе играл професионално. Ние се гордеем с осигуряването на среда, в която той може да развие таланта си и да стане играч, който се отличава.

Благодарим на Джауад за службата му към нашия клуб и му желаем успех в новото му пътуване. С този трансфер клубът също така запазва 40% от всяка бъдеща продажба на играч, което може да бъде от полза за отбора в бъдеще. Оставаме ангажирани да донесем успех на нашия клуб и сме сигурни, че заедно можем да постигнем целите си".

Синът на Тодор Батков: За Сираков Левски е кауза, а за Мърито - 48 000 лв. на месец

Синът на Тодор Батков: За Сираков Левски е кауза, а за Мърито - 48 000 лв. на месец

Това написа той във Фейсбук профила си