Организираните привърженици на Левски от НКП изразиха съмненията си относно назначието на Георги Кабаков за главен съдия на предстоящия сблъсък Лудогорец - Левски, който е тази събота в Разград.

Ето какво написаха в сайта на феновете, като публикуваме текста едно към едно:

"Георги Кабаков ще ръководи Лудогорец - Левски. Нямаме новина. Футболна България знаеше, че пловдивчанинът ще бъде Избрания. Случайност? Не ни се вярва...

Кабаков е арбитър, в който нямаме никакво доверие. Миналата година сътвори жестоки гафове. В Русе още се чудят как не видя гол с ръка и не отсъди дузпа с червен картон за удари от бокса?

Някои припомнят, че поряза и съперника ни в следващия кръг срещу Литекс София. Факт, но и това ни притеснява, защото съдийската душа обича да компенсира... Дано Кабаков не върне ресто!

Привържениците на Левски настояваме за честен футбол. Знаем, че сме неудобни и дразним, когато сме на върха. Знаем, а и другите знаят, че може да станем още по-неудобни. Знаем, че и Кабаков го знае...

В събота ще доминираме по трибуните и ще сме гости само формално. Дано съдийската бригада да не бъде в главната роля!!!

Ние сме информирани хора, а географията ни е любима. Пловдив е близо до Смолян, а и има един човек, който живее в Пловдив, а се води, че работи в Разград. Който знае, ще се сети и дано се усети".

Повериха Лудогорец - Левски на Георги Кабаков

Повериха Лудогорец - Левски на Георги Кабаков

Отговорен наряд за пловдивския съдия, ще му помагат Мартин Маргаритов и Диян Вълков