Вратарят на Левски - Николай Михайлов, говори за подготовката на "сините" и личните си амбиции през втория част от кампанията. Ето какво сподели той пред колегите от "Спортал":

"Чувствам се добре. Вече сме към края на подготовката, в първите дни натиснахме физически. За съжаление имахме две-три контузии. но се надявам футболистите да се оправят по-бързо. Имаме още време до първия мач за шампионат. Да се надяваме, че ще успеем да зарадваме привържениците ни. Относно титулярното място, мисля, че се конкурираме ползотворно с Пламен. И двамата направихме добра подготовка. Вече старши треньорът ще преценява кой да играе. Сезонът не завърши добре за мен, получих една контузия в коляното

А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер

А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер

В периода на "правилното управление", започнаха да се случват доста неправилни неща

Работих доста и през почивката, за да мога да започна наравно с останалите. В такава форма не съм бил в последните пет-шест години. Каквото зависи от мен, съм го направил. Надявам се всички да помагаме за добрите игри на Левски до края на сезона. Започнахме добре, но след това загубихме доста точки. Трябва да направим всичко възможно, за да вземем квота за Европа. Длъжници сме на нашите фенове, трябва да направим серия победи, за да се реваншираме. Трябва да излезем заедно от това положение. Ние сами се докарахме дотук и сами трябва да излезем.

Аз никога не съм се задоволявал просто да живуркам. Да, имаше моменти в последните години, когато не бях ментално настроен по най-добрия начин и съм си взел поуки от това нещо. Моите амбиции винаги са големи. Аз съм на 34 години, не съм на 40, така че имам още няколко години на добро европейско ниво. Мисля, че вдигнах физически нивото си през този месец, за да бъда готов и за Левски, и за националния отбор. Ники Михайлов не се е отказал от големия футбол - точно обратното, амбициран съм да помагам и да продължавам напред", добави стражът на "сините".

Левски обяви съперника си за контролата утре

Левски обяви съперника си за контролата утре

Срещу местния Гълф Юнайтед