Собственикът на Левски Наско Сираков имаше възможност лично да награди привърженик на тима.

"Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков отново имаше поводи да зарадва фенове на "сините". Голмайстор №1 в историята на клуба връчи лично поредния сребърен медал от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей. Горд собственик на ценният колекционерски артикул, който се продава на търг в сайта NFTCredo.com, стана Илия Димчев.

Николай Костов обяви лоша новина за Левски

Николай Костов обяви лоша новина за Левски

Ел Джемили отпада от групата

Привърженикът на Левски посети клубната експозиция на стадион "Георги Аспарухов", където лично се срещна със своя любимец. Гостът имаше възможността не само да се снима с легендарния нападател, но и да разгледа в детайли експозицията и да се върне към някои от най-забележителните моменти от историята на ПФК Левски.

Припомняме, че Наско Сираков получи 60 сребърни медала от генералния спонсор на клуба Palms Bet по повод 60 годишния му юбилей. Той реши да дари 50 от тях на благотворителен търг на сайта nftcredo.com. Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си ценен артикул, но и ще подкрепят финансово "сините", след като всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на Левски.

Всички медали, както и специалната NFT-колекция, посветена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, могат да бъдат открити на платформата https://nftcredo.com", написаха от клуба.