Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с изявление по повод думите на Радостин Василев повод козирката на "Герена". Босът смята за обидни думите на министъра на спорта, че построяването на козирката ще струва колкото самия сектор. 

ЕТО КАКВО НАПИСА НАСКО СИРАКОВ: 

"След думите на спортния министър Радостин Василев, който сподели, че изграждането на козирка на сектор "А" на "Герена" ще струва колкото самия сектор.

На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с "ПФК Левски". Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици - за козирката на стадион "Георги Аспарухов". Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион "Георги Аспарухов" ще струва колкото построяването на самия сектор.

Бивш нападател на Левски в търсена на нов отбор

Бивш нападател на Левски в търсена на нов отбор

Той има богат избор от предложения

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола.

В същото време обаче, проблемите на "ПФК Левски" се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност.

С уважение

Наско Сираков

Мажоритарен собственик на акциите на "ПФК Левски""