Насиру Мохамед дойде в Левски през лятото. "Сините" платиха трансферна сума на шведския Хекен за правата на офанзивния футболист. През есенния дял на първенството ганаецът определено разочарова. Той не успя да се пребори с конкуренцията на Станислав Иванов. 

Мохамед записа едва 81 минути в първенството - 8 мача, в които влезе като резерва. В края на годината дори се появиха информации, че крилото може да напусне "сините". 

ТОПСПОРТ научи, че по време на тренировъчния лагер в Сандански, ганаецът е сред най-добрите. 25-годишният футболист е успял да впечатли треньорския щаб на Левски. 

Важно е да се отбележи, че това е първа подготовка на Мохамед при Петър Хубчев. Ганаецът дойде в навечерието на мачовете с АЕК (Ларнака) в Лига Европа. Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна в интервю, че клубът не е направил достатъчно, за да помогне на офанзивния играч в аклиматизацията у нас. 

Изглежда, че Насиру вече е успял да се пригоди към живота в София и към новия си клуб. На практика, ганаецът може да се счита като ново попълнение в селекцията на Хубчев. 25-годишният футболист ще получи шанс да покаже пълния си потенциал в предстоящите контроли на Левски.

Васил Божков: Аз помолих да взема Левски, за да го спася! Иначе щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА...

Васил Божков: Аз помолих да взема Левски, за да го спася! Иначе щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА...

Вижте какво още каза той