Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков е провел разговори с авторитетния български бранд за мъжка мода "МАНИАК" да облича представителния отбор и цялата делегация на клуба при пътуванията за мачовете в Европа, съобщиха "сините".

От популярната българска марка са останали очаровани от възможността, която им се предоставя да облекат стилно и класно любимците на "Синя" България, при това абсолютно безплатно.

"Сините" обявиха приходи от над 2.7 милиона лева от старта на кампанията "Левски е вечен"

"Сините" обявиха приходи от над 2.7 милиона лева от старта на кампанията "Левски е вечен"

Вижте подробности

Ето какво съобщават от ръководството на "МАНИАК":

"След кризата, в която беше изпаднал отборът на "Левски" в продължение на няколко години и след възкръсването му благодарение на треньора Станимир Стоилов, мажоритарния собственик Наско Сираков, на целия щаб и на сините фенове, за нас е чест да се погрижим за отличната визия на целия отбор на "Левски". След разговори с Наско Сираков, с когото работим отдавна и отговаряме за неговия перфектен стил, за нас беше удоволствие да допринесем с нашия моден бранд за стилната и елегантна визия на борбените момчета на Станимир Стоилов.

Много познати лица в публичното пространство на България също се доверяват на "Маниак", като Орлин Горанов, Калин Сърменов, Цветомир Иванов, Христо Мутафчиев, Борис Солтарийски, Алфредо Торес, Папи Ханс, български и световни опери и театри, телевизионни и филмови продукции.

Гордеем се, че работим с някои от най-известните оперни постановчици и режисьори и правим сценичните костюми за представления по целия свят, които са строго индивидуални и уникални.

Доказали сме се с годините на българския пазар не само с това, че работим качествено и с отношение към детайла, но и с това, че платовете и материалите, с които работим са на световно ниво.

Специализирали сме се в изработката на индивидуални поръчки на костюми за официални и тържествени поводи, по размери на всеки един клиент. Поласкани сме, че г-н Наско Сираков се обърна отново към нас за изработката на костюми на целия отбор и щаб на "Левски" за участието му в европейските клубни турнири.

За нас ще бъде чест !

Желаем европейски победи на отбора и хилядите техни привърженици".

Левски пуска юбилейни монети с лика на Наско Сираков

Левски пуска юбилейни монети с лика на Наско Сираков

Вижте подробности