Централният защитник  на Левски Йордан Милиев заяви, че се надява отново да си спечели титулярно място в отбора. 25-годишният защитник коментира пред „Тема Спорт" и слуховете за евентуален трансфер в Локомотив (София).

„Винаги ще има такива информации по медиите. В момента съм футболист на Левски и ще се боря за мястото си в тима. Пределно мотивиран съм да се докажа. Имам голямо желание да допринеса за това отборът да върви напред. Ще се постарая да убедя треньорското ръководство, че заслужавам да съм в клуба. Все пак Левски е най-големият отбор в България", каза Милиев.

Той добави, че и при първия му период клуба е изоставал с 1 точка на полусезона, но е станал шампион. Това бе през 2009-а година.

„Спомням си, че когато дойдох в Левски преди четири години, ситуацията бе подобна. Изоставахме с една точка от лидера. Конкуренцията в защита също бе голяма. Тогава на този пост играеха Рабех и Бензукан, а сега Ромен Ели, Митко Везалов и Станислав Ангелов. Обстановката пак беше поизнервена, но успяхме да станем шампиони. Надявам се, че тази година да го направим", каза бранителят.

Милиев добави още, че е натрупал много полезен опит в Израел.

„Оценявам престоя ми там като доста добър за мен. Видях обстановката в друго първенство. Срещнах се с други хора и футболисти. Научих доста, което ще ми бъде от полза занапред. Там обаче стилът на игра е малко по-различен. В моя отбор защитата не играеше много с топката, което не ми харесваше. Залагаше се предимно на дълги пасове. В края на наема ми получих лека контузия, заради която се прибрах по-рано в България", завърши бившият футболист на Локомотив (Пловдив).