Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев сподели мнението за представянето на "сините", откакто Георги Дерменджиев пое отбора.

Към момента, специалистът не вижда особена промяна, но се надява тя да започне да си личи в най-скоро време.

Ето каква е заплатата на Еркебулан Сейдахмет в Левски

Ето каква е заплатата на Казахстанския Меси в Левски

Младокът премина при "сините" от руския Уфа

"Прави ми впечатление, че няма сериозна промяна в играта на отбора в първите мачове под ръководството на Георги Дерменджиев. Това се видя най-вече в двубоя срещу Лудогорец. За мен е правилен изборът му на състав и смените, които извършва по време на мачовете. Най-вероятно, както и той сам сподели, действа добре психологически на футболистите. Но като че ли, особено в последния мач с Лудогорец, играчите бяха малко превъзбудени и не успяха да покажат добра игра или явно това са им възможностите.

Дерменджиев не може да промени всичко веднага с магическа пръчка. Може би се опитва, но залага на същата схема, както и Славиша Стоянович. Това са футболистите, на които може да разчита, и дано да успее да ги вдигне за борбата в плейофите. Трябва да подобри формата на играчите в халфовата линия - Райнов, Тиам и Мариани. Швейцарецът показа някой добри неща, но мисля, че от там идват бедите за тима.

Също така подобрение трябва да има и в централните защитници - Яблонски и Рейш, защото там не са много добре нещата. Това, което прави впечатление в момента при Дерменджиев, е, че все още няма видима промяна, говоря за нивото и качеството на играта.

Павел Колев: Няма конфликт на интереси, че съм делегат на мачове от Лига Европа

Павел Колев: Няма конфликт на интереси, че съм делегат на мачове от Лига Европа

"Уведомил съм УЕФА за смяната на работното си място"

Въпреки че с Лудогорец спечели титлата и игра в Шампионската лига, винаги съм казвал, че в Левски и ЦСКА е съвсем по-различна работата. Мисля, че Дерменджиев ще се справи на "Герена". Бъдещето ще покаже. Напрежението е голямо, макар че след загубата на шансовете за титлата то спадна малко. Сега ще може по-спокойно да работи и защо да не наложи някой нов играч, например от младите. В тази насока е no-освободен и трябва да го направи.

Всеки треньор е против това, даден футболист да прави разбор на играта на отбора в медийното пространство. По-добре е с думи да стимулира тима си. Но критики от играчите не би трябвало да има и трябва да последва някакво наказание за футболиста.

Дерменджиев правилно се обърна с по-рязък тон, но не знаем дали се е запознал добре с характерите на всичките си футболисти. Логично е да се скара малко. Тези футболисти да не са чак толкова големи звезди, че да не поемат критики, особено когато не играят добре. Вече, ако Дерменджиев бе в Лудогорец в такава позиция, не знам, може би по друг начин щеше да реагира. А сега и публиката ги подкрепя. Пак ще се върна в нашето време. Сега, когато подадеш пас на 30 метра, хората ти пляскат, а преди, като ритнеш топката малко встрани от вратата, те освиркват. Имат подкрепата от публиката и ръководството.

Иван Горанов остава първи капитан на Левски

Иван Горанов остава първи капитан на Левски

Бранителят пребори Живко Миланов за лентата

В плейофите дано да видим Левски в по-добра светлина и да запише добри победи. "Сините" трябва да се борят за второто място, за да избягат от бараж за Лига Европа, ако Лудогорец спечели титлата и Купата. Дано Дерменджиев да заложи на по-атрактивна и атакуваща тактика. Очаквам това от Левски - да атакува, да покаже добри игри и да побеждава", коментира пред "Тема спорт" Вълчев.