Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев заяви, че Славиша Стоянович "правилно" се е ориентирал и още на първата си пресконференция е заявил, че под негово ръководство сините ще атакуват. Той обаче предупреди, че словенецът получава отбор в лошо състояние.

Ривалдиньо даде сериозна заявка за титулярно място в Левски, Нашименто се завърна

Нападател впечатли Стоянович, чужденец се завърна в Левски

Ривалдиньо вече тренира на пълни обороти

"Делио Роси не остави добро наследство на Славиша Стоянович - има нежелание у футболистите, част от тях не се влагаха в мачовете, показваха неправилна игра. Словенецът има много работа и доста неща трябва да промени. Първата му задача според мен е да направи така, че отборът да играе по-бързо, да има остри пробиви - такива неща липсваха при Делио Роси. Левски създава някакви положения, но си остава проблемът с реализирането им. Ето например един Габриел Обертан играе добре, но ефективността му не е на високо ниво. Не може да вкарва...

Не може да се разбере какво наследство оставя Делио Роси -футболистите претренирани ли са или нетренирани? Но най-вероятно не са тренирани достатъчно, защото той имаше доста време да покаже какво може. Ако си изморен - за 5-6 дни ще ти мине с модерната медицина и масажи. Нещо в подготовката на Делио Роси явно е объркано. Сега новият треньор ще има проблеми, които трябва да решава в хода на първенството. Виждаме, че се получават много контузии, а Левски има малко опции на пейката. Това показва неправилна работа. Видно е, че трябват нови попълнения. В нападение нуждата е най-голяма. Има трима централни нападатели - Буш, Костов и Ривалдиньо, като никой от тях не вкарва по много. На всичкото отгоре Ривалдиньо е постоянно контузен.

Повериха дебюта на Славиша Стоянович в Левски на Стефан Апостолов

Повериха дебюта на Славиша Стоянович в Левски на Стефан Апостолов

Владимир Вълков ще свири на ЦСКА - Дунав

На Левски му трябва подобрение в атака - на това ще трябва да наблегне Стоянович. При Делио Роси и на "Герена" отборът играеше дефанзивно. Словенецът каза, че неговите отбори практикуват нападателен футбол. Може би са му подсказали какво означава Левски и какво иска публиката. Явно, че ще заложи на този стил на игра.

Хубаво ще е на Стоянович да му бъде осигурена опора -видно е, че има нужда от спортен директор. Делио Роси малко повърхностно си вършеше работата, но, от друга страна, нямаше и кой да му помогне. Асен Букарев се махна и той остана сам. По този начин една година не можа да разбере какво става - как стоят нещата в България, какъв е манталитетът на футболистите, какво означава Левски за хората. Затова и провалът му сякаш бе предизвестен", каза Вълчев пред "Тема спорт".

Ботев (Враца) отпусна 500 билета за феновете на Левски

Ботев (Враца) отпусна 500 билета за феновете на Левски

Все още няма официални заявки от "сините" привърженици за този мач