Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори близо един час с множеството привърженици на "сините", които се бяха събрали при съблекалните пред сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов".

Преди да започне да говори по същество, Мъри помоли всички камери да бъдат изключени и това, което каже да не бъде отразявано от медиите. Е, подобно нещо е трудно да остане скрито и в социалните мрежи вече има сбит преразказ, обикалящ из най-популярните левскарски групи, на казаното от Стоилов. Ето какъв е той:

"Левски на левскарите" покани на беседа всички, които се вълнуват от бъдещето на клуба

"Левски на левскарите" покани на беседа всички, които се вълнуват от бъдещето на клуба

Ето кога ще бъде тя

"Довечера Мъри ще си подаде оставката. Спонсорът иска да управлява клуба, но няма спонсор в света, който да се меша в ръководенето на клуб, даже каза, че УЕФА не го допускала. Ако искат да управляват, да ставали собственици. Договорите със спонсора не били ок, 10% от приходите на отбора са за тях. Дават заеми на отбора, а после си ги търсят. На Боримиров заплатата се превеждала от спонсора, не от клуба.

Наско Сираков също бил зависим от тях. Стоилов иска да има представител на Сдружението, без значение кой е. Застъпил се за Ивков, като казал, че лично е видял колко работа е свършил в клуба. В това положение не би работил в Левски, след като спонсорът искал само негови хора да управляват, без да има фенове, които да дават мнения. Стоилов щял да се върне, само ако върнат Ивков и има представител на феновете, иначе така щяло да продължи порочната практика със задкулисието и даването на заеми от спонсора, които щели да се търсят след време", пише неназован фен на Левски в една от социалните мрежи.

Наско Сираков се скри от "синята" любов

Наско Сираков се скри от "синята" любов

"Не се крий", викаха му привържениците