Ръководството на Левски взе решение да затвори Сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов" за предстоящия домакински мач с Берое. Причината за това са влошените метереологични условия и обилния снеговалеж. Всички притежатели на абонаментни карти ще могат да влизат в Сектор "А" на съоръжението.

Двубоят между "сините" и старозагорци по предварителна програма трябваше да се играе в сряда от 17:30 часа, но бе отложен за събота от 15:00 часа. 

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "А" - редове от 1 до 22 вкл (места от 16 до 30 вкл.), в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Билетите за срещата вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн. Пропуските ще бъдат налични и в магазина на "сините" на Сектор "А" на "Герена". 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "Б" -7 лв.

Сектор "А" -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

Левски тренира без Габриел Обертан

Левски тренира без Габриел Обертан

Френският ас на "сините" въртеше обиколки на днешната тренировка