Ръководството на Левски е решило контузения Станислав Костов да получи повишение на заплатата. Нападателят се оперира в чужбина, а вече започна и леки тренировки. 

Повишаването на възнаграждението на Костов почти сигурно ще означава, че Левски няма да прави постъпки към Рапид (Виена) за откупуване правата на Дени Алар.

Австрийският нападател засега разочарова с играта си, а заплатата му е доста по-голяма от тази на Станислав Костов, който бе голмайстор на Първа лига през миналия сезон.

Благоевградчанинът премина през серия от изследвания, изслуша различни по посока диагнози и в крайна сметка се подложи на операция от т.нар. футболна болест. Нападателят ще тренира по индивидуална програма с Левски, като се очаква да влезе на пълни обороти с останалите едва на старта на зимната подготовка. Петър Хубчев е особено внимателен в това отношение и държи на детайлите. Ако Дени Алар не подобри представянето си до края на тази година и Костов си върне обичайната форма по време на зимната подготовка, "сините" ще продължат напред с двама нападатели - Робърта и Костов, който в момента получава сравнително ниска заплата в сравнение с двамата чужденци, пише "Тема спорт".

Левски предлага нов договор на Живко Миланов

Левски предлага нов договор на Живко Миланов

Капитанът на "сините" има контракт до края на този сезон