Левски отпътува тази сутрин за своя подготвителен лагер, който ще се проведе в Хърватия. "Сините" ще изминат целия път с клубния си автобус, като се очаква да пристигнат тази вечер в хърватския град Умаг. Пътуването ще продължи между 12 и 14 часа, като ще има спиране за обяд в Сърбия.

В автобуса за Хърватия се качиха всички 25 налични футболисти, включително и братята Борислав и Радослав Цоневи. Двамата се възстановяват от травми, които доведоха до операции на коленни връзка. Очаква се те да бъдат на линия за заключителната част от сезона. В Хърватия отборът ще се събере с треньора Славиша Стоянович. Новите попълнения Звонимир Микулич и Ребин Сулака също ще се присъединят към отбора.

"Сините" ще изиграят пет контроли по време на престоя си в курорта Умаг, като отборът ще бъде край брега на Адриатическо море от днес, 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Левски показа екипа за сезон 2021/2022 година

Първата проверка на 26-кратните шампиони е насрочена за 20 януари срещу словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза срещу Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари "сините" играят срещу словашкия Слован (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим - Олимпия (Любляна).

На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия - срещу босненския Сараево. "Сините" се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в еfbet Лига е срещу Спортист (Своге) на 7 февруари.

Групата на Левски, която замина за лагера в Умаг:

Вратари: Николай Михайлов, Николай Кръстев, Пламен Андреев

Защитници: Алекс Петков, Живко Атанасов, Ивайло Найденов, Матео Стаматов, Патрик-Габриел Галчев, Георги Александров, Тома Даске

Полузащитници и нападатели: Симеон Славчев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Николай Арахангелов, Мартин Райнов, Илия Юруков, Асен Митков, Илия Димитров, Валери Божинов, Найджъл Робърта, Марин Петков, Насиру Мохамед, Мартин Петков, Стивън Петков, Здравко Димитров.

От Левски са склонни на отстъпки, за да продадат Робърта

От Левски са склонни на отстъпки, за да продадат Робърта

Възможно е нападателят да бъде отдаден под наем