Левски следи изявите на още един чуждестранен футболист от efbet Лига. След информациите за Дориан Бабунски, ТОПСПОРТ научи, че в полезрението на столичния гранд е попаднал и фланговият играч на Пирин - Мохамед Брахими.

Левски ще бори Лудогорец с тактиката от дербито с ЦСКА

Левски ще бори Лудогорец с тактиката от дербито с ЦСКА

Стоилов проведе видеоразбор на играчите с последните мачове на Лудогорец

Алжирецът с френски паспорт е един от малкото състезатели на "орлетата", които блестят в положителна светлина с оглед тежкото начало на сезона за селекцията на Уорън Фийни. 23-годишното крило може да играе на почти всички позиции в атака, което го прави добро попълнение за състава на Станимир Стоилов.

От началото на сезона има седем появи в efbet Лига, гарнирани с два гола и една асистенция. Изкарал си е и три жълти картона. Преди това той кара неуспешен пробен период в Царско село, а през пролетта беше с основен принос за оставането на Нефтохимик във Втора лига.

Проблем за Левски, при реален интерес към Брахими, идва от факта, че Мохамед има договор с Пирин до лятото на 2023 година. Това ще принуди "сините" да отправят и добра оферта, което е в разрез с настоящата финансова ситуация на "Герена".

Стоилов е имал и по-лоши серии като треньор на Левски

Стоилов е имал и по-лоши серии като треньор на Левски

Може да изравни най-лошото си постижение, ако не победи Лудогорец