Треньорът на Левски - Станимир Стоилов обмисля да направи само една промяна за двубоя с Локомотив (Пловдив), пише "Тема спорт".

Пред Николай Михайлов се очаква да стартират Драган Михаилович, Христос Шелис, Гьоко Зайков и Иван Горанов. Мъри ще заложи на опитния швейцарец, въпреки че той се присъедини едва през тази седмица към подготовката на тима.

Абел Анисе вади пари от собствения си джоб, за да подпише с Левски

Абел Анисе вади пари от собствения си джоб, за да подпише с Левски

Предстои му важна среща със Станимир Стоилов

Стоилов заяви, че той все още не е в оптимална форма, но ще заложи на него за двубоя с черно-белите. Последното ново попълнение Хосе Кордоба ще остане на пейката и поне в първите двубои ще бъде резервен вариант на Шелис и Зайков.

Стоилов обмисля и други варианти, ако не може да разчита на пълни обороти на Михайлович. По десния фланг на отбраната той може да заложи на Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев. Първият дори игра като централен защитник в контролата срещу Марица Пловдив (5:2).

Стоилов ще заложи на схема 4-2-3-1. Малко пред защитата ще бъдат позиционирани братята Радослав и Борислав Цоневи. По крилата ще действат Здравко Димитров и Георги Миланов, а зад изнесения напред в предни позиции Билал Бари ще бъде поставен Димитър Костадинов. Младокът се понрави с представянето си в контролите по време на паузата за националните отбори и по всяка вероятност ще получи доверието на Станимир Стоилов. Това означава, че младежките национали Мартин Петков и Марин Петков ще стартират от пейката на "Лаута".

Левски осъществява назначение за историята

Левски осъществява назначение за историята

"Сините" ще ангажират чужденец срещу 5000 лв. на месец