Левски пусна в продажба билетите за домакинството на Черно море. Срещата от 9-ия кръг на efbet Лига е в неделя от 20:15 часа на стадион "Георги Аспарухов". 

Пропуските са налични в официалния магазин на клуба на "Герена", както и на касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача талони ще има само на касите на стадион "Георги Аспарухов" - тези пред Сектор "А" и на улица "Тодорини кукли" 47. 

Билети могат да се закупят и онлайн (ТУК). От клуба припомнят, че всеки е длъжен да носи своята лична карта, защото в противен случай няма да бъде допуснат до стадиона. 

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Черно море отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A" - 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г" два часа преди началото на мача.

Нов в Левски: Радвам се, че вкарах, идват още

Нов в Левски: Радвам се, че вкарах, идват още

Насиру Мохамед се разписа в контролата с ФК Емирейтс