Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов договор, пише "Тема спорт". Полузащитникът е основен играч в схемата на Славиша Стоянович, като с постоянното си представяне си заслужи да бъде втори капитан на тима. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно Райнов изведе "сините" в първия пролетен кръг срещу Монтана на "Герена".

След края на миналия сезон националът реши да напусне и да опита да си намери отбор в чужбина. Той не получи предложение, което да го удовлетворява и се завърна на "Герена". 

Павел Колев: Благодарим на премиера Борисов, само строеж на модерен стадион може да промени съдбата на Левски

Павел Колев: Благодарим на премиера Борисов, само строеж на модерен стадион може да промени съдбата на Левски

"Тук е мястото да се благодари лично на министър-председателя Бойко Борисов"

Оттогава е несменяем титуляр, като е взел участие и в деветте шампионатни двубоя. В тях отбелязал и един гол - при поражението с 1:2 от Черно море на "Георги Аспарухов".

Връщането на Райнов в Левски съвпадна с периода, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки травми. Първият изигра само две шампионатни срещи, преди да се контузи а вторият четири двубоя, в които вкара също толкова голове. Собственикът на Левски Наско Сираков вече обяви, че е предложил контракти на близнаците.