Ръководството на Левски ще започне преговори за подновяването на договорите на четирима играчи. Сините искат да задържат близнаците Борислав и Радослав Цоневи, втория капитан Мартин Райнов, както и Андриан Краев, пише "Тема спорт".

Споразуменията с тях изтичат с края на кампанията. Разговорите за удължаването им станаха възможни, след като клубът обяви партньорство с нов спонсор - австрийска компания, базирана в Унгария. Преди подписването на контракта с новия рекламодател разговорите за задържане на играчи за следващата кампания бяха замразени от собственика Наско Сираков.

Естествено, сините ще изчакат и ситуацията с лиценза, но надеждите са, че клубът ще е с професионален статут и през 2021 /22.

Обявиха рефера на Левски - Ботев (Пловдив)

Обявиха рефера на Левски - Ботев (Пловдив)

Вижте всички назначения

Преговорите с четиримата халфове са приоритетни. Близнаците се завърнаха на терена, след като 7 месеца се възстановяваха от тежки контузии. Райнов пък е несменяем титуляр. Андриан Краев бе взет през есента от Хебър.

Той също бе преследван от травми, но в последните кръгове е титуляр. Офанзивният халф дори е ползван на върха на атаката - позиция, на която ще играе до края на първенството.