Левски е платил 400 000 лева на бившия си треньор Петър Хубчев и неговия щаб, научи ТОПСПОРТ. Преводът е направен през последните дни. 

"Сините" дължат на специалиста още 400 000 лева по неустойката за прекратяване на договора му. В началото на годината двете страни постигнаха споразумение за плащанията, които от "Герена" са длъжни да спазват.

От Левски са набавили парите от абонаментни и членски карти, както и от продажби на фланелки и фен артикули. Преди време обаче от клуба декларираха, че приходите от привържениците ще бъдат използвани само за погасяване на задълженията към НАП.

Настоящият собственик на "сините" Наско Сираков изгони Хубчев и екипа му през юни миналата година, макар да беше наясно, че подобни действия ще доведат до плащане на сериозни неустойки. Общата сума, която Левски бе принуден да плати на бившия си треньор възлиза на 1 млн. 

"Наско Сираков не е безгрешен. Сигурно сбърках, че прибързано освободих Петър Хубчев и неговият екип. Не приемам отношението и на предишното треньорско ръководство към клуба. Приемам го лично към мен. Не трябва да забравят, че повечето от тях дължат почти всичко на това, че са играли за Левски", заяви босът на "сините" по темата вчера. 

Наско Сираков най-сетне говори по важните въпроси за бъдещето на Левски

Наско Сираков най-сетне говори по важните въпроси за бъдещето на Левски

"Гарантирам, че клубът ще започне и завърши сезона"