В Левски спират да продават футболистите си на всяка цена, независимо в какво състояние се намират. Според запознати "сините" вече няма да разпродават отбора, както им се налагаше през миналата зима. Тогава успяха да продадат изгодно само Найджъл Робърта, но пък Паулиньо си тръгна за жълти стотинки в посока ОАЕ.

Левски си остана без победа извън София

Левски си остана без победа извън София

Алиун Фал развали възможността

Или иначе казано - от Левски не биха се задоволили с цена под един милион евро или лева. Именно такива суми са залегнали като откупна цена в новите договори на футболистите, които наскоро преподписаха с клуба.

Към настоящия момент обаче на "Герена" не са получили никакви оферти за свои футболисти, а има единствено запитвания за някои от тях. Това важи и за Николай Михайлов, който на няколко пъти заяви, че към него има сериозен интерес. Той е един от играчите с изтичащи договори през лятото, които не са преподписали. А в това число влизат още куп титуляри. Смята се, че най-близо до подпис са близнаците Радослав и Борислав Цоневи. Те имаха някои сривове в играта си през сезона, но като цяло показаха, че на тях може да се разчита. С изтичащ договор е и Здравко Димитров.

Смята се, че цел номер 1 за нов договор е Георги Миланов. Халфът възроди кариерата си на "Герена" и се превърна в любимец на феновете.

Драган Михайлович пожела по-добра 2022 година за всички левскари

Драган Михайлович пожела по-добра 2022 година за всички левскари

Защитникът с послание на български