По-бавно от останалите акции върви една от най-важните кампании в историята на Левски - тази със Сдружението "Левски на левскарите". На 24 май, когато стартира набирането на негови членове, от УС на новата формация се похвалиха, че са набрали 250 кандидатури, пише "Мач Телеграф".

Наско Сираков призова за подкрепа към баскетболния Левски

Наско Сираков призова за подкрепа към баскетболния Левски

Пожела им успех

Нищо, че на "Герена" тогава имаше над 8000 души, които гледаха шоуто, сътворено от героите от Дрийм тийма на Мъри срещу наследниците си, които носят "синята" фланелка в момента.

В следващите 3 работни дни кандидатите не са се увеличили с хиляди на ден, както се очакваше, а продължават да бъдат средно по 200. Тези цифри са далеч от очакваните. Както е известно, Станимир Стоилов се надяваше, че 20 000 души ще се съберат веднага под знамената, след като Левски сложи край на сушата си откъм трофеи.

"Сините" имат нужда от силна кампания около Сдружението, защото с нея могат да се решат нещата доста добре във финансово отношение и да стоят сериозно дълговете, които имат към НАП.

От Левски се надяват, че скоро запалянковците ще излязат от опиянението, в което изпаднаха след триумфа над ЦСКА и ще изпълнят обещанията, които даваха пред Станимир Стоилов, Наско Сираков, Даниел Боримиров и Иво Ивков по време на срещите с тях.

Левски очаква възможно най-добрата оферта за Андриан Краев

Левски очаква възможно най-добрата оферта за Андриан Краев

"Сините" му намериха заместник от Нидерландия