Левски отново се огледа в един от обещаващите таланти, които се подвизават в Септември (София). Става въпрос за Реди Каса, който нашумя с отбелязаните 6 гола в 9 мача. Вчера представители на "сините" следиха изявите му по време на домакинството на Спортист (Своге) от Своге. Този път обаче нападателят нямаше ден вчера, а "виолетовите" загубиха с 0:3, пише "Мач Телеграф".

През лятото Каса бе предложен на гранда от агенти, но в крайна сметка Живко Миланов и помощниците му не посмяха да рискуват с привличането на толкова млад футболист. Сега обаче Каса успя да покаже, че в него има хляб, а именно такива играчи търсят на "Герена" - млади, които могат да се развиват и да бъдат продадени на изгодна цена.

Реди дойде в Септември от Парма, в чиято школа се развива. За кратко е бил под наем във Фермана. Той има договор до 2023 година със Септември.

Ясно е колко ще получава новият защитник в Левски

Ясно е колко ще получава новият защитник в Левски

Ноа Сонко Сундберг става сред най-скъпоплатените

Според специалистите има един проблем - прекалено индивидуално играе, но пък качествата му са безспорни. Левски в последните години пазарува успешно от Септември Сф, който е един от малкото родни отбори, които с готовност дават кадрите си на "Герена".

В момента там има двама играчи, минали през тима от "Красна поляна". Това са Здравко Димитров и Димитър Костадинов. За привличането на Костадинов лично настояваше Станимир Стоилов. Това бе един от първите му трансфери, след като се завърна в Левски.

Хубавото при Каса е, че има и италиански паспорт. Така няма да заема място на чужденец. "Сините" вече имат двама играчи извън ЕС - Гьоко Зайков и Хосе Кордоба. Освен това чакат и трети - Цунамито от Бразилия.

Цунами пристига в Левски в края на месеца

Цунами пристига в Левски в края на месеца

В момента все още играе в Бразилия