Сериозни управленски промени се готвят в Левски по време на зимната пауза. Те засягат високите етажи в клуба, на които предстоят няколко рокади. ТОПСПОРТ разбра, че мястото на настоящия изпълнителен директор Красимир Иванов е много вероятно да бъде поверено на един от шефовете в БФС Павел Колев.

Последният е заместник-изпълнителен директор във футболната ни централа, като от години работи в нея и натрупа сериозен опит. Знае няколко езика, често е делегат на мачове от най-високо ниво в турнирите на УЕФА - Шампионска лига и Лига Европа.

С Павел Колев е разговаряно няколко пъти относно възможността да заеме високия пост на "Герена". В момента го заема Красимир Иванов, който при идване на Колев, ще бъде преместен на позицията финансов директор.

Другата рокада е свързана с прословутата позиция "спортен директор". От началото на годината тя е вакантна, като за последно на нея се подвизаваше Асен Букарев, макар и под друго название. Постът, както ТОПСПОРТ писа преди време, ще бъде поверен на настоящия селекционер Кирил Вангелов.

Павел Колев: Икономическото състояние в България не позволява да има повече отбори в Първа лига

Павел Колев: Икономическото състояние в България не позволява да има повече отбори в Първа лига

"Може би ще се търси някаква козметична промяна"