Срокът на договора е основната причина Левски и Драган Михайлович да нямат сключено ново споразумение, пише "Тема Спорт". Десният флангови футболист имаше няколко дни да склони на предложението на Наско Сираков, което беше за една година. Бранителят с швейцарски паспорт обаче не отстъпи от претенциите за двегодишен договор и така двете страни трябва официално да обявят раздяла.

Преди десетина дни треньорът Станимир Стоилов призна, че са предложени нови договори на Николай Михайлов и Драган Михайлович. Вратарят подписа за две години, десният бек обаче получи оферта за само още един сезон.

Радослав Цонев се сбогува с Левски

Радослав Цонев се сбогува с Левски

Използва социалните мрежи

При това положение спортно-техническото ръководство задейства трети план за поста десен бек. Вторият бе с футболиста на Царско село Жереми Петрис. Хора от екипа на Стоилов, както и самият той гледаха няколко мача на стадиона на Околовръстното. В крайна сметка избухливият характер и грубата игра на бранителя са наклонили везните в посока преустановяване на интереса. Иначе Петрис е свободен агент, след като Царско село изпадна и спря съществуването си.

В момента "сините" действат по опциите с хърватски и словенски десен защитник. Патрик-Габриел Галчев явно и през новия сезон няма да е с титулярен статут. Той бе подготвян да бъде алтернатива на двата фланга на защитата. А договорът на левия бек Иван Горанов за наем от Шарлероа изтече. Основен човек в тази зона е Цунами, веднъж вляво на защитата по спешност беше пращан Хосе Кордоба.

Идеята на Стоилов е новият човек вдясно да е добре подготвен тактически и да умее да се пренастройва лесно към система 3-5-2.

Левски стартира нов проект

Левски стартира нов проект

Вижте подробности