Ръководството на Левски е склонно да продаде всеки един футболист в отбора, за когото пристигне приемлива оферта, научи ТОПСПОРТ. Нашата медия вече Ви информира, че заплатите на голяма част от играчите ще бъдат намалени. Това призна и изпълнителният директор Павел Колев. 

Сред най-конвертируемите футболисти на "Герена" са голмайсторът на Първа лига Станислав Костов и Давиде Мариани. Интерес към двамата не липсва. Не е изключено клубът да се раздели и с Паулиньо, стига да пристигне оферта за него. 

Снимка 420495

Източник: LAP.bg

Левски вече обяви официално, че договорите на Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал няма да бъдат подновени. Сигурен напускащ е Антони Белмонт. Бъдещето на Серджиу Буш е неясно. Отбори ще се търсят и на чужденците, който да под наем в други тимове - Луан Виана, Ривалдиньо и Филипе Нашименто. 

Вече е ясно, че ръководството е снело доверието си и от треньора Георги Дерменджиев. Той със сигурност ще бъде освободен, а почти сигурен негов заместник е Петър Хубчев.

Петър Хубчев се разбрал с Левски още преди месец

Петър Хубчев се разбрал с Левски още преди месец

Националният селекционер поискал да напусне поста и заради факта, че "по време на лагери на отбора на базата имало повече сватби, отколкото тренировки"