Легендите на Левски - Стефан Аладжов, Николай Илиев, Пламен Николов и Стефан Стайков са част от специалния филм на "сините" за 110-годишнината на клуба. Четиримата споделиха с няколко думи какво означава фланелката на вековния столичен гранд за тях.

Стефан Аладжов: "№4 означа много, защото навремето не ни изписваха имената. Като излезеш на стадиона, публиката те познаваше по номера. Тая фланелка цял живот се помни. Носил съм я доста дълго. Една от дъщерите ми играеше волейбол и ме попита може ли да нося четвърти номер. Казах ѝ, че винаги може, но да внимава как ще я носи. Трябва винаги да бие. За цял живот ми остава тази фланелка"

Николай Илиев: "До влизането ми в мъжкия състав играх с №3. Това беше любимият ми номер. После влизайки в мъжете, имах невероятен късмет, че Ники Грънчаров, замина за чужбина. Освободи мястото в първия състав. Използвах по най-добрия начин. Тогава за пръв път сложих петицата и до края на кариерата си в Левски съм носил този номер. Стана ми любим за цял живот. Дал ми е много. Имайки предвид, че на позицията стопер имах възможност да играя срещу едни от най-добрите нападатели. Позицията ми даваше възможността да избия топката от голлинията и същевременно да се включа в атака и евентуално да отбележа гол. Радвам се, че съм голмайстор при защитниците на Левски".

Пламен Николов: "Фланелката на Левски с №2 означава много за мен. Това значи да даваш сърце, душа и всичко от себе си за любимия отбор".

Стефан Стайков: "Фланелката на Левски с №1 е чест за всеки един вратар. Навремето беше трудничко да се дойде в Левски. Много хора мечтаеха да носят този номер. Аз съм един от тези, които са имали честта да носят този номер в Левски".

Жейнов: Нападките по адрес на Анди Краев са неоснователни

Жейнов: Нападките по адрес на Анди Краев са неоснователни

Има своя версия за проваления му трансфер в Ростов